NAF:in Suomen osaston syyskokous 2021

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 29. marraskuuta 2021 kello 17.00 alkaen Musiikkitalolla.

Osoite on Mannerheimintie 13 A 00100 Helsinki.

 

Kokoukseen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Kokous lähetetään livestriimauksen kautta nettiin. Linkki striimaukseen lähetetään lähempänä kokousajankohtaa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kokouksen jälkeen on Ilona Hatakan puheenvuoro sekä glögitilaisuus, johon sisältyy myös musiikkiohjelmaa. Sekä puheenvuoro että musiikkiohjelma sisältyy myös striimattuun kokouslähetykseen. 

 

Kokouksen alustava aikataulu:

17:00  kokous alkaa

Gradupalkinnon jako

Puheenvuoro Ilona Hatakka, tutkija ja katastrofivalmiuden neuvonantaja Suomen Punainen Risti, aiheesta ”Kansalaisyhteiskunnan merkitys resilienssin vahvistamisessa”. Glögitilaisuus ja musiikkia; Duo Casimir & Tuomas, jonka muusikot opiskelevat maineikkaalla jazzosastolla Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa 

 

20:00 Tilaisuus päättyy

 

Syyskokouksessa esitetään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallituksen laatima toimintasuunnitelma 2022, talousarvio 2022 sekä muut yhdistyksen sääntöjen 12 §:ssä tarkoitetut asiat. Lisäksi jaetaan pro gradu -palkinto 2021. Esityslista, talousarvio ja toimintasuunnitelma toimitetaan yhdistyksen jäsenille sähköpostitse.

 

Kokoukseen paikan päälle saapuvia kehotetaan noudattamaan Musiikkitalon ohjeita korona-ajan varotoimista, ohjeisiin voit tutustua Musiikkitalon nettisivuilta:

https://musiikkitalo.fi/syksyn-varotoimet-musiikkitalossa/

 

Tarkemmat saapumisohjeet ja tiedot esteettömyydestä löytyvät myös Musiikkitalon nettisivuilta:

https://musiikkitalo.fi/saapuminen/

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake NAF:n nettisivuilla viimeistään huomenna 28.11.2021 https://www.nafnet.fi/tapahtumat/tulevat-tapahtumat/naf-n-suomen-osaston-syyskokous-29.11.2021-klo-17/

 

HUOM! Osallistuminen vaatii Koronapassia

 

Tiukemmat ravintolarajoitukset ovat astuneet voimaan, jotka vaikuttavat myös Musiikkitalon toimintaan. Koska kaikki aula- ja lämpiötilamme ovat anniskelualuetta, on 16 vuotta täyttäneiltä asiakkailta kysyttävä klo 17 alkaen koronapassi. Passia tullaan kysymään kaikilla sisäänkäynneillä, eli taloon ei pääse sisään ilman hyväksyttävää passia.

 

Paikalla ei järjestetä koronatestausta, eli rokottamattoman henkilön on hankittava negatiiviseen testitulokseen perustuva koronapassi etukäteen.

 

Lisätietoja koronapassin hankkimisesta löytyy täältä: https://www.kanta.fi/usein-kysyttya-koronapassista

 

 

Tervetuloa mukaan!

terv. NAF:n Suomen osaston hallitus

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

29.11.2021 17:00 – 29.11.2021 17:00

Kaupunki

Helsinki

Paikka

Musiikkitalo

Tapahtumaluokka

Vuosikokous