Matkakulujen korvaus

NAF korvaa jäsentensä matkakulut yhdistyksen kokouksiin

Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osasto ry korvaa jäsentensä matkakulut yhdistyksen kokouksiin, jotka järjestetään eri paikkakunnalla kuin jäsenen jäsenrekisterin mukainen asuinpaikka. Järjestelyllä on haluttu madaltaa kynnystä jäsenelle osallistua yhdistyksen kokouksiin tai seminaareihin. Kokouksia järjestetään pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia.

 

Matkakulut korvataan edullisimman kulkuneuvon periaatteen mukaan. Kokoukseen omalla autollaan saapuva voi myös hakea kilometrikorvausta.

Korvausta haetaan jälkikäteen viimeistään 30 päivän kuluessa tilaisuudesta ja hakemuslomakkeeseen on liitettävä matkalippu, kuitti tai maksuvahvistus. Hakemuksen voi tehdä alla olevalla elektronisella lomakkeella tai lataamalla oheisen pdf-lomakkeen ja postittamalla sen tositteineen yhdistyksen sihteerille. Sihteerin yhteystiedot löytyvät tästä.

 

Muistathan myös hakea etukäteen matka-apurahaa ulkomailla järjestettäviin kokouksiin ja seminaareihin osallistumiseksi. Matka-apurahalomake löytyy tästä.