Kevään 2021 tutkimusapurahahaku

VUODEN 2021 TUTKIMUSAPURAHOJEN HAKUAIKA ALKOI 12.2.2021, JA PÄÄTTYI 14.4.2021 KLO 16.00.

Tutkimusapurahoja jaetaan kerran vuodessa. Tutkimusapurahaa myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimustyön tukemiseen. Tutkimusapurahojen suuruus on yleensä enintään noin 4 000 euroa.

Hakijalle ilmoitetaan hakuajan jälkeen apurahapäätöksestä henkilökohtaisesti.

Miten apurahaa haetaan?

Tutkimusapurahaa haetaan täyttämällä tutkimusapurahahakemuslomake liitteineen. Hakemukseen tulee liittää tutkimussuunnitelma (enintään 2 sivua), ansioluettelo ja talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi.

  • Tutkimusapurahahakemuslomake löytyy tältä verkkosivulta (avautuu 12.2).
  • Hakemus tulee jättää viimeistään 14. huhtikuuta klo 16.00 sähköisen lomakkeen kautta, jonka jälkeen lomake sulkeutuu.
  • HUOM! Hakemus on lähetettävä sähköisen hakulomakkeen kautta. Emme vastaanota hakemuksia muulla tavoin (esim. postitse).
  • Kun hakemus on vastaanotettu saat vastaanottokuittauksen sekä kopion hakemuksestasi hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeeseen.
  • Huomaa, että hakemukset jotka on lähetetty myöhässä tai joista puuttuu vaadittavia tietoja tai liitteitä, ei käsitellä. Yhdistys käsittelee vain sähköiset hakemukset.

Tutkimusapurahan saajan on toimitettava yhdistyksen hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä kolmen kuukauden sisällä apurahan käytöstä tai viimeistään vuoden sisällä sen myöntämisestä.
 

Lisää tietoa haettavista apurahoista
 

  • Kysymykset haun sisältöihin liittyen voi osoittaa yliopistolehtorille, NAF:n apurahatyöryhmän puheenjohtaja Sebastian Godenhjelmille. Sähköposti: sebastian.godenhjelm@helsinki.fi
     
  • Tekniset kysymykset hakemiseen liittyen voi osoittaa NAF:n sihteerille Laura Karjalehdolle. Sähköposti: sihteeri@nafnet.fi