Julkaisuapuraha

VUODEN 2018 JULKAISUAPURAHOJEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT

Julkaisuapurahoja voi hakea kerran vuodessa keväällä. Julkaisuapurahaa myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimuksen kääntämiseen, kielentarkistukseen tai julkaisukulujen kattamiseksi. Apurahan suuruus on yleensä enintään noin 4 000 euroa.

 

Julkaisuapurahaa haetaan täyttämällä alla olevasta linkistä elektroninen hakemuslomake (joko yksityishenkilölle tai yhteisölle). Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus lähetetään verkkosivujen kautta viimeistään 16. huhtikuuta 2018 klo 16.15, jonka jälkeen lomake sulkeutuu.

Voit tulostaa hakemuslomakkeen tyhjänä tai täytettynä. Kun hakemus on vastaanotettu saat vastaanottokuittauksen sekä kopion hakemuksestasi hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeeseen.

Hakijalle ilmoitetaan hakuajan jälkeen apurahapäätöksestä henkilökohtaisesti.

Julkaisuapurahan saajan on toimitettava yhdistyksen hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä kolmen kuukauden sisällä apurahan käytöstä tai viimeistään vuoden sisällä apurahan myöntämisestä.

 

Täytä julkaisuapurahahakemus yksityishenkilölle tästä

Täytä julkaisuapurahahakemus yhteisölle tästä