Julkaisuapuraha

Julkaisuapurahojen haku on avoin

Julkaisuapurahaa myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimuksen kääntämiseen, kielentarkistukseen tai julkaisukulujen kattamiseksi. Apurahan suuruus on yleensä enintään noin 4 000 euroa.

 

Julkaisuapurahaa haetaan täyttämällä vasemmasta valikosta sijaitsevasta linkistä elektroninen hakemuslomake (joko yksityishenkilölle tai yhteisölle). Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. 

Kun hakemus on vastaanotettu saat vastaanottokuittauksen sekä kopion hakemuksestasi hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeeseen.

 

Jos haluat meidän käsittelevän hakemuksesi tietyssä hallituksen kokouksessa, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10 vuorokautta ennen toivomaasi kokousta. Myöhemmin saapuneet hakemukset käsittelemme sitä seuraavassa hallituksen kokouksessa. 

 

Julkaisuapurahahakemuksia käsittelemme syksyllä seuraavissa hallituksen kokouksissa:

16.5.2024

 

Hakijalle ilmoitetaan hakuajan jälkeen apurahapäätöksestä henkilökohtaisesti.

Julkaisuapurahan saajan on toimitettava yhdistyksen hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä kolmen kuukauden sisällä apurahan käytöstä tai viimeistään vuoden sisällä apurahan myöntämisestä.