Matka-apuraha

Matka-apurahojen hakuaika on avoin. Matka-apurahaa myönnetään pohjoismaista yhteistyötä edistäviin tutkimus-, opinto- ja työmatkoihin, joilla on hallinnollinen liitäntä. Apurahalla voidaan tukea esimerkiksi osallistumista pohjoismaiseen kokoukseen tai tutustumista toisen pohjoismaan hallintoon.

NAF:n hallitus käsittelee saapuneita matka-apurahahakemuksia juoksevasti kokouksissaan. Hakijalle ilmoitetaan päätöksestä ensi tilassa kokouksen jälkeen. 

Hallituksen kevään 2021 kokousaikataulu on:

tiistai 16.2 hallituksen 2. kokous
keskiviikko 17.3 hallituksen 3. kokous
keskiviikko 28.4 hallituksen 4. kokous
tiistai 25.5 hallituksen 5. kokous


Matka-apurahaa haetaan täyttämällä alla olevasta linkistä elektroninen hakemuslomake (joko yksityishenkilölle tai yhteisölle). Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus lähetetään verkkosivujen kautta.

Voit tulostaa hakemuslomakkeen tyhjänä tai täytettynä. Kun hakemus on vastaanotettu saat vastaanottokuittauksen sekä kopion hakemuksestasi hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeeseen.

Hakijalle ilmoitetaan hakuajan jälkeen apurahapäätöksestä henkilökohtaisesti.

Matka-apurahan saajan on toimitettava yhdistyksen hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä kolmen kuukauden sisällä apurahan käytöstä.

 

Täytä matka-apurahahakemus yksityishenkilölle tästä

Täytä matka-apurahahakemus yhteisölle tästä