Matka-apuraha

 Matka-apurahaa myönnetään pohjoismaista yhteistyötä edistäviin tutkimus-, opinto- ja työmatkoihin, joilla on hallinnollinen liitäntä. Apurahalla voidaan tukea esimerkiksi osallistumista pohjoismaiseen kokoukseen tai tutustumista toisen pohjoismaan hallintoon.

 

NAF:n hallitus käsittelee saapuneita matka-apurahahakemuksia kevään kokouksissa 26.3.2024 (deadline 15.3.2024 kello 15.00) sekä 27.5.2024 (deadline 17.5.2024 kello 15.00). Hakijalle ilmoitetaan päätöksestä ensi tilassa kokouksen jälkeen. 

 

Matka-apurahahakemuksia käsittelemme keväällä seuraavissa hallituksen kokouksissa:

26.3.2024

27.5.2024

 


Matka-apurahaa haetaan täyttämällä alla olevasta linkistä elektroninen hakemuslomake (joko yksityishenkilölle tai yhteisölle). Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus lähetetään verkkosivujen kautta.

Voit tulostaa hakemuslomakkeen tyhjänä tai täytettynä. Kun hakemus on vastaanotettu saat vastaanottokuittauksen sekä kopion hakemuksestasi hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeeseen.

Hakijalle ilmoitetaan hakuajan jälkeen apurahapäätöksestä henkilökohtaisesti.

Matka-apurahan saajan on toimitettava yhdistyksen hallitukselle kirjallinen selvitys apurahan käytöstä kolmen kuukauden sisällä apurahan käytöstä.

 

Täytä matka-apurahahakemus yksityishenkilölle tästä

Täytä matka-apurahahakemus yhteisölle tästä