NAF:s finska avdelnings höstmöte 29.11.2021 klockan 17.00

Föreningens stadgeenliga höstmöte arrangeras måndagen den 29 november 2021 med början klockan 17.00 på Musikhuset. Adressen är Mannerheimvägen 13 A, 00100 Helsingfors.

Du kan delta i mötet antingen på plats eller på distans. Mötet livestreamas på webben. Länken till streamingen skickas per epost till dem som anmält sig till mötet. Efter mötet håller Ilona Hatakka ett anförande och därefter bjuds det på glögg med tilltugg och musik. Både anförandet och musiken streamas.

Mötets preliminära program är följande:

17.00 Höstmötet inleds

Utdelning av NAF:s Pro Gradu pris

Anförande av Ilona Hatakka, forskare och rådgivare inom katastrofberedskap vid Finlands Röda kors, kring temat ”Det civila samhällets betydelse för stärkandet av resiliens”

Glöggtillfälle och musik: Duo Casimir & Tuomas, som studerar på jazz på Konstuniversitetet.

20.00 Tillställningen avslutas

Vid höstmötet behandlas bland annat de ärenden som bestäms 12 § föreningens stadgar. Föredragningslistan, verksamhetsplanen och budgetförslaget finns som bilaga i detta meddelande.

Vi uppmuntrar dem som deltar i mötet på plats att följa Musikhusets försiktighetsåtgärder. Ni kan bekanta er med dessa åtgärder på Musikhusets webbplats: · https://musiikkitalo.fi/sv/musikhusets-forsiktighetsatgarder-under-hosten/

Närmare ankomstinstruktioner och tillgänglighetsinformation hittar ni här: · https://musiikkitalo.fi/sv/att-komma-till-musikhuset/

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsblanketten på NAF:s webbplats senast söndagen den 28. november 2021 klockan 16.00. Vänligen meddela ifall du kommer att delta på mötet på distans eller på plats. https://www.nafnet.fi/se/tapahtumat/tulevat-tapahtumat/naf-n-suomen-osaston-syyskokous-29.11.2021-klo-17/

 

OBS! Deltagande kräver Coronapass

Skärpta restaurangrestriktioner har trätt i kraft, vilket också kommer att påverka verksamheten i Musikhuset. Eftersom lobby- och foajéområdena i Musikhuset klassas som utgivningsområden måste personer över 16 år kunna visa upp ett coronapass från kl 17.00. Ett pass kommer att begäras vid alla entréer, vilket innebär att man inte kommer in i Musikhuset utan ett giltigt coronapass.

Inget coronatest görs på plats, dvs en icke-vaccinerad person måste skaffa ett coronapass baserat på negativt testresultat i förväg.

Mer information om hur du skaffar koronapass hittar du här: https://www.kanta.fi/sv/vanliga-fragor-om-coronapass

 

Välkommen med!

Mvh Styrelse, NAF:s finska avdelning

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

29.11.2021 17:00 – 29.11.2021 19:00

Kaupunki

Helsinki

Paikka

Musiikkitalo

Tapahtumaluokka

Vuosikokous